Toxicitatea din bucatarie!

Fie că suntem tineri şi în deplină sănătate, fie de orice altă vârstă, ne interesează să ne menţinem sănătatea, să ne-o recâştigăm şi, dacă nu, măcar să ajungem într-o zonă de echilibru cât să ne bucurăm de fiecare zi.
În ciuda încântării produse de multitudinea ofertelor, este recomandat sa fim totuși precauţi. Iar precauţia nu înseamnă doar evitarea celor foarte bine cunoscute precum grăsimi, dulciuri rafinate, sare, care conduc inevitabil către zona bolilor cardiovasculare, a diabetului zaharat etc., ci presupune şi atenție la pericolul diverselor produse contaminate cu metale grele, declanșatoare de simptomatologie difuză asemănătoare altor boli. Iată de ce devin necesare cunoştinţele toxicologului.

O tema de viata si de moarte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *